De 3 vigtigste ting, vi har lært, om virksomhedsopstart

Til marts fejrer Det Modige Selskab afslutningen på en helt fantastisk første sæson. Vi er klar til at gøre anden sæson endnu bedre og endnu mere kærlig, derfor har Zoey og Karrina lavet en podcast, hvor de reflektere over hvad, de har lært om virksomhedsdrift og dem selv i løbet af det sidste år. 

kvindenetværk, netværk for kvinder, Det Modige selskabs podcast

Indblik til alle

Har du længtes efter at lytte med på Det Modige Selskabs podcast? så er der godt nyt. Podcasten er nemlig ikke længere eksklusiv for medlemmer. Det er en del af udviklingen i Det Modige Selskab. For med en mission om at hjælpe og inspirere så mange som muligt til at tage modige valg i livet og karrieren, bliver Det Modige Selskab simpelthen nødt til at dele ud.

Podcasten får også et nyt format. Nu er det Karrina og Zoey, du får i ørerne. Og du kan høre dem dele ud af indsigter og oplevelser som selvstændige erhvervsdrivende kvinder – med alt hvad det indebærer. Du er med både til tips og tricks, og til når det er svært, samt til alt det midt i mellem. 

For i arbejdet mod at skabe livsduelige karrierer, skal der være plads til det hele. Alt, hvad vi nu engang indeholder. 

I første afsnit, ser Zoey og Karrina tilbage på deres første sæson med Det Modige Selskab. De diskutere de vigtigste ting ved virksomhedsopstart, og finder frem til de tre vigtigste lektier, som opstartsfasen og lanceringen har lært dem.

  1. Stol på produktet – og stol på dig selv 
  2. Tal fra hjeret 
  3. De rigtige kunder vil finde dig

1. Stol på produktet – og dig selv

Når virksomheden flyttes fra tegnebrættet og ud i virkeligheden, er det spændende og angstprovokerende på samme tid. Vores virksomhed er en forlængelse af os selv som mennesker. Det er vores ideer, energi og drømme, der har skabt det, vi nu gerne vil have andre til at synes om. Men hvad så, når ikke alle er solgt på det, du tilbyder? 

Da Karrina og Zoey oplevede, at nogle af deres kunder sprang fra selskabet, meldte tvivlen sig. Er vores produkt ikke godt nok? 

Svaret er et understreget nej! Ikke bare set i lyset af de stærke og kærlige bånd selskbaets medlemmer allerede har fået til hinanden.

Men primært fordi Zoey og Karrina har truffet valg, der er helt rigtige for dem som erhvervsdrivende og som mennesker.

Selvfølgelig, skal der lyttes til kunderne, men tag det, du kan bruge og lad resten ligge. Træf valg, hvor du er tro mod dig selv og stå ved dem!

Det allervigtigste er, at du følger dit hjerte – og selvfølgelig kommer ud over kanten og viser det, du har skabt. 

For hvordan ved du, hvad du skal lære, og hvem du skal møde, hvis du ikke springer ud i det, og viser dig og er sårbar?

Det er i sådanne situationer, hvor vi udfordrer os selv og stikker næsen frem, at vi lærer og dermed vokser som mennesker. 

Vi skal ud blandt andre, så vi kan blive inspireret og vokse, men også så vi kan mærke, hvad, der er det rigtige for os hver især.

2. Tal fra hjertet

Vær dig selv. Vis dine kunder, hvem du er ved at lade kommunikationen komme fra hjertet. Når du sender fra hjertet med kærlighed og autencitet, så er det også det du får igen. Og sådan du når ud til de helt rigtige kunder for lige netop din virksomhed. Det gælder i den direkte kundekontakt men er ligeså vigtig i dit nyhedsbrev og instagramopslag. 

Når du taler fra hjertet, er du tro mod dig selv og din virksomhed, og når du har dig selv med, er du godt på vej mod en livsduelig karriere.  

3. De rigtige vil finde dig

Når du stoler på dine valg og din intuition, og når det du sender ud er kærlig og ægte, så finder de rigtige mennesker dig. 

Men giv energien lov at lande, find dit ståsted og giv det, du har skabt, tid til at vokse. 

For Karrina og Zoey betyder det for eksempel at indse, at de enkelte, som sprang fra i begyndelsen, bare ikke var de rigtige medlemmer for netværket, eller måske var det tidspunktet, der ikke var.

Helt sikkert er det, at Det Modige Selskabs medlemmer, har overgået alle Zoey og Karrinas forventninger. Medlemmerne har opfyldt lige det, Zoey og Karrina drømte om, nemlig at skabe et professionelt netværk, hvor kvinder løfter hinanden til nye højder.   

Står du og mangler det sidste kærlig skub til at springe ud som selvstændig? Du kan høre hele podcasten lige her 

Eller vil du have et helt unikt hold af kvinder, der er med på hele din rejse og altid har dín ryg? Så kan du sikre din plads her, når sæson 2 af Det Modige Selskab går i luften d. 28. marts.