Månemøder i Sæson 2

Månemøderne i praksis

I Det Modige Selskab er du aldrig overladt til dig selv. Det er din Månecirkel heller ikke

Månecirkel og Månemøder

Inden I starter jeres første Månemøde, får I en gennemarbejdet plan og oplæring i at holde online Måne Cirkler. Det sikrer, at alle bliver set og hørt. I får en Månekontrakt. Kontrakten læses ved hvert møde og bruges til at lande energien på en smuk og kraftfuld måde.

Inden hvert møde får du også tilsendt refleksionsark omhandlende det arbejde, der er relevant for den månefase, vi går ind i.

Afholdelse af månemøder.

Til månemøderne byder vi velkommen i vores onlinerum på Zoom, hvor vi  sammen sætter intentionen for mødet. Herefter bliver I sendt ind i jeres Måne Cirkler, hvor I med udgangspunkt i refleksionsarkene støtter hinanden i jeres arbejde og udvikling.

De to møder kan ikke erstatte hinanden, og de kan ikke stå alene. Vi kvinder er ikke kun det ene eller det andet. Derfor er vi nødt til at tage hele cyklussen seriøst og arbejde holistisk med vores liv og forretning.

Da vi følger månens cyklus, mødes vi ikke på bestemte ugedage. Mødetidspunkterne ligger dog fast kl 9.30-11.00 eller fra 20.00-21.30. Du vælger selv, om du vil i en daggruppe eller aftengruppe. 

Falder nymånen eller fuldmånen i weekenden, er det mandag, vi mødes.

Datoer for månemøder i den kommende sæson

???? Tirsdag den 11. maj
???? Onsdag den 26. maj

???? Torsdag den 10. juni
???? Torsdag den 24. juni

???? Torsdag den 8. juli
???? Torsdag den 22. juli

???? Tirsdag den 10. aug
???? Tirsdag den 24. aug.

???? Tirsdag den 7. sep
???? Tirsdag den 21. Sep

 

???? Nymånemøder

Ved nymåne er energien skabt til at arbejde med den indadvendte proces. Barrierer mellem det bevidste og underbevidste sind sænkes, så du kan åbne din bevidsthed på en meget dyb måde. Derfor er temaerne på Nymånemøderne af overordnet karakter. Hvad er det, jeg ønsker at skabe? Hvilken forskel vil jeg gøre for mine kunder, medarbejdere eller relationer? Hvad tjener mig ikke længere?

???? Fuldmånemøder

Tiden omkring fuldmåne er utrolig kraftfuld, og den er skabt til eksekvering. Du vil opleve en langt mere handlingsorienteret energi til disse møder. Emnerne kan være helt konkrete: Hvordan kommer jeg videre med et specifikt projekt? Hvordan får jeg min markedsføring til at at ramme bedst muligt? Eller hvordan tiltrækker jeg den nye forretningspartner, som jeg visualiserede ved nymåne?

“Vi skal have det hele menneske med for at kunne nå I mål med vores virksomhed. Det gør vi bedst I fællesskab. Sammen kan vi løfte hinanden utroligt højt både personligt og professionelt”

Alt dette får du også: 

Facebook fællesskab

Ud over månemøderne bliver du en del af en lukket Facebookgruppe. Her samles hele netværket. Gruppen er et safespace, hvor du kan dele erfaringer, søge efter kompetencer, dele succes og udfordre dig selv i mod til synlighed. Facebookgruppen er også rammen for vores gæstelounge. Tonen er, som alle steder i Det Modige Selskab kærlig, nærende og omsorgsfuld.

Sæsonudfordringer

Hvert år har vi fire udfordringer. Temaet for hver udfordring lægger sig op af den aktuelle sæson. Da sæsonerne er meget forskellige, vil udfordringerne også være det. Men fælles for dem er, at de foregår helt eller delvist I facebookgruppen.

Onlinearrangementer

Gennem sæsonen har vi forskellige online arrangementer, hvor vi mødes på tværs af månegrupperne. Indholdet kan både være emnebaseret eller årstidsbaseret. Det er din måde at udvide dit netværk endnu mere, blive inspireret og arbejde endnu dybere med din egen forretning.

Følg med på Instagram