Hej med dig – mit navn er Karrina

Velkommen i Det Modige Selskab

Her er der plads til iværksætteri på en ny måde. Det handler ikke om quick-fixes, smarte modeller eller 3 trin til en million på 4 dage. Det handler heller ikke om hvem der tjener mest eller har de dyreste ure.

I Det Modige Selskab finder vi hinanden, fordi vi vil hinanden. Fordi vores energier tiltrækkes af hinanden. Og fordi vi vil være noget og nogen for verden omkring os.

Mød Karrina

Som facilitator af Det Modige Selskab er jeg netop det. En facilitator. Jeg er ikke ufejlbarlig eller alvidende, jeg har ikke styr på alle små micro-dele af min virksomhed hele tiden, og jeg falder også og slår knæene – måske i virkeligheden, fordi jeg altid lægger asfalten, mens jeg går vejen.

Og så åbner jeg op til mit eget maskinrum – og deler tillidsfuld ud af fejl, læringer og erfaringer. Jeg ved, at det er hårdt arbejde at lave virksomhed. Og det vil jeg aldrig prøve at pakke ind. Men samtidig mener jeg også, at det skal være sjovt, givende, lærende og legende.

Og så mener jeg, at iværksætterlivet er en af de største rejser, du kan begive dig ud på fagligt – og mest af alt personligt og sjæleligt.

“Jeg sætter stor pris på relationer frem for transaktioner”

Min vej ind i iværksætteri

og at stå i spidsen for et erhvervsnetværk har ikke været snorlige

Som pædagog og kandidat i lærings-og forandringsprocesser ved jeg rigtig meget om læring, mellemmenneskelige processer og relationer. I princippet burde jeg ikke vide en dart om iværksætteri og forretningsudvikling.

Men nu er det sådan, at jeg aldrig har været god til at holde mig inde for skiven.

Jeg er grundlæggende nysgerrigt anlagt, og født med en skabertrang uden lige. Det betyder også, at jeg oftest tager imod de udfordringer, der står overfor mig. Derfor tog jeg også udfordringen op, da jeg knækkede sammen af stress i mit ellers så fine job, og satte mig for at skabe et anderledes arbejdsliv for mig selv.

Og det måtte jeg jo så finde ud af hvordan jeg gjorde.

Det har ledt mig på veje, som jeg ikke regnede med, at jeg skulle.

Når jeg ikke laver Det Modige Selskab, så arbejder jeg som selvstændig konsulent med international projektledelse og udvikling af forretningskompetencer. Det er de mere klassiske forretningsdiscipliner, der kommer i spil her. Og kedelige som de måske er, er de altså også virkelig nyttige i bestræbelsen på at bygge sunde virksomheder op.

Til gengæld advokerer jeg også altid for, at de klassiske discipliner ikke kan stå alene. De må nødvendigvis lægges på et fundament af indre drivkraft, intuition, grundlæggende tryghed og passion. For vi kan ikke skabe sunde virksomheder, hvis vi altid er i alarmberedskab.

Derfor bringer jeg ikke kun konkrete forretningskompetencer til bordet. Men også en holdning til at vi, som mennesker, ikke kan passes ind i en model der hedder 1:1.

Vi har levede liv, som sker.

Vi har følelsesliv, intuitioner, erfaringer, traumer, glæder og meget andet – som også skal passes ind i det til tider udfordrende iværksætterliv.

Og det er okay.

Jeg tror på, at vi godt kan drive gode virksomheder, uden at gøre det på bekostning af det gode liv.

Vil du med bagom det hele

Så foregår det i Podcasten

Det Modige Selskabs podcast åbner maskinrummet – og inspirerer til personlig forretningsudvikling med intuition og mod på første parket.

Der er masser af læring, erfaringer og inspiration at hente hele vejen igennem – men vil du høre min helt personlige historie, så er det afsnit 18 du skal lytte til.

Mod til at rejse sig.

Det kunne lyde som en metafor – og det er det måske også – men ikke udelukkende.

Hør historien om, hvordan mit iværksætterliv startede den dag, jeg lå der på jorden – og bare ikke kunne rejse mig igen.

Hvorfor “Det Modige Selskab”?

Da vi i 2020 skabte Det Modige Selskab – ja, jeg siger vi, for vi var to om at skabe det – fantastiske Zoey Elinor og jeg selv – var det med ønsket om at skabe et erhvervsnetværk, hvor der også er plads til mennesket bag – og hvor vi løfter hinanden og spiller hinanden bedre i vores virksomheder.

Et sted hvor vi tager ansvar for vores forretninger og for fællesskabet – og et sted hvor tilgangen er holistisk – og vi insisterer på, at skabe virksomheder, der passer til resten af livet.

Det er mod for os. Det er modigt at mærke efter, hvad der er sandt for en selv og så handle derefter.

At se sine blokeringer i øjnene og arbejde med dem på en kærlig og ærlig måde, så vi udfordrer og udvikler os. At turde sige til og fra, også selvom beslutningerne går imod både kultur og opdragelse.

Det er modigt, og vi øver os på det i fællesskab hver eneste dag i Det Modige Selskab.

I podcastens episode 29, fortæller vi ærligt om, hvordan både intuition og mod endte med at blive grunden til, at Det Modige Selskab som et makkerskab måtte ende – og hvordan det åbnede op for version 2.0 og nye muligheder – og med Karrina i spidsen på egen hånd.

Det Modige Selskab 2.0

Version 2.0 er bygget på alt det, som Det Modige Selskab altid har været. Fællesskab og et rum for kvindelige selvstændige med en holistisk tilgang til at drive virksomhed. 

Der er fokus på de ting, som vi skal kunne som iværksættere – både de ting som handler om at udvikle virksomheder, der kan tjene penge. Men også et mere konkret fokus på det at leve et mere balanceret og værdibaseret iværksætterliv – hvor der er plads til dig og den indre rejse, du også er på. 

Det Modige Selskab 2.0 er et netværk og et rum for vidensdeling med fokus på den energi, universet giver os at arbejde i – og hvordan vi kan arbejde med den og vores eget mere naturlige flow.

Jeg glæder mig til at invitere dig indenfor.