Velkommen til Det Modige Selskab

Det vigtige månearbejde

I Det Modige Selskab arbejder vi ud fra Månen og hendes cyklus. Månen har indvirkning på os som kvinder. Jo mere vi lytter til hendes visdom og jo mere vi ærer os selv og vores køn, jo stærkere står vi. 

Vores netværk handler om forretningsudvikling på en kærlig og holistisk måde.

Vi tror på, at jo stærkere vi står i vores egen energi, jo bedre forretninger kan vi lave. 

Livet er holistisk

Der findes ikke et liv til arbejde og et liv til fornøjelse. Som kvinde er det ikke naturligt at dele vores liv op i kasser. Vi er ét menneske med ét liv, og hvad vi fylder det med, bestemmer vi selv. 

Jo mere kærlighed og lys vi har i livet, jo kærligere forretninger kan vi lave, jo kærligere børn kan vi opfostre, jo kærligerere relationer kan vi skabe.

Det vigtige månearbejde

I Det Modige Selskab arbejder vi ud fra Månen, og hendes cyklus. Månen har indvirkning på os som kvinder,  og jo mere vi lytter til hedes visdom og jo mere vi ære os selv og vores køn, jo stærkere står vi.

Vores netværk handler om forretningsudvikling på en kærlig og holistisk måde.

Vi tror på at jo mere stærkere vi står i vores egen energi, jo bedre forretninger kan vi lave.

Et netværk af kærlige kvinder

Det Modige Selskab er skabt til at give dig et netværk af kærlige kvinder, som altid står klar til at slå ring om dig.

Hver 6. måned bliver du matchet ind i en helt særlig månecirkel, som du skal bruge to magiske sæsoner sammen med. 

Din cirkel bliver dine månesøstre, som du kan dele op og ned ture med, og som du skal bruge til at støtte og sparring i din forretning eller stilling.

Følg med på Instagram

En unik struktur

Den unikke struktur i Det Modige Selskab indebærer, at du hver 6. måned bliver matchet ind i en ny månecirkel, som vi på baggrund af kendskabet til selskabets månesøstre vurderer bedst kan støtte og hjælpe dig lige præcis dér, hvor du er i arbejdet med din forretning.

Det Modige Selskab er dermed designet til, at du hurtigt får et stærkt, voksende og vedkommende netværk, der kender til dine udfordringer eller kender lige præcis de personer, du har brug for at møde for at komme videre med din forretning.

Du kommer heller ikke til at drukne i en stor masse i en online gruppe – du har dine månesøstre, og de tager sig kærligt af dig, ligesom du tager dig kærligt af dem. 

Men skal du på et tidspunkt bruge hjælp uden for din månecirkel, har vi skabt Det Modige Selskabs Facebookgruppe, som er et samlet, online netværk for alle smukke månesøstre, der er med i Det Modige Selskabs forskellige månecirkler. Du bliver aldrig alene igen!

Vil du vide mere om netværket?